zaterdag 22 maart 2014

Het megaspeelplein!

We keren nog eens terug naar die zomer van vorig jaar en specifiek naar dat weekje vakantie in Neerpelt. Ik had het al eerder over een uitstap tijdens die reis, nl het klankenbos, maar we deden nog meerdere leuke dingen.

Eentje ervan was een bezoek brengen aan het speelplein van de scoutsrally. Eigenlijk ging het om meerdere bezoeken, bijna dagelijkse zelfs. Want onze kinderen gaan zoals alle kinderen graag naar een speeltuin. En dit is wel een reuzegrote, megacoole, glijbaanfantastische klim en klautertuin.

 
Toch handig zo een zus die je rond draait.
 
 
Druk bezig taart aan het bakken.
 
 
Een takje, zand en uiterste concentratie! Wat heb je nog meer nodig.
 
 
In de gevangenis van het ridderkasteel.
 

Trots op haar prestatie want wat is die klimtoren hoog.
 


 
Glijbanen zijn zo cool.
 

Megaschommel
 

 
Piratenboot en uitkijktoren
 
Dit alles is maar een kleine greep uit alles wat er nog te beleven valt. Aan dit grote speelplein is een cafetaria verbonden. Hier heb je een uitstekend zicht op de spelende kinderen en kan je een hapje eten indien je er een volledige dag wil blijven. Dit prachtige speelparadijs ligt vlak naast het klankenbos en is dus gemakkelijk te combineren.
 
Nuttige info
 
 
Scoutsrally
Rallylaan3
3910 Neerpelt
www.scoutsrally.be
Als je doorklikt naar de website vind je nog mooiere foto's van het speelplein en wat er allemaal te beleven is.
Kostprijs: Gratis

 


 
 

1 opmerking:

  1. Wat een geweldige speeltuin, hadden ze dat maar hier in de buurt. Graag wil ik de Liebster Blog Award doorgeven. Je vind de vragen op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen